KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Čtyři nehody na železničních přejezdech během pátečního dopoledne

Dva lidé se zranili při srážce vlaku s osobním autem na železničním přejezdu v Horní Sytové, části obce Víchová nad Jizerou u Semil. Z toho jeden těžce. Další dvě nehody osobního vozidla a vlaku komplikovaly provoz na Hodonínsku, Lounsku. Na Českobudějovicku se srazil vlak s traktorem.


Nehoda na Semilsku se stala kolem 10:10 v části obce Horní Sytová. Nákladní vlak se tam střetl na přejezdu s osobním vozem. "Vlak po nárazu vlekl vozidlo zhruba dalších 80 metrů. Řidič byl odvezen záchranáři, spolujezdkyni jsme museli vystříhávat pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí. Rozebrali jsme celou střechu a přestříhali sloupky," popsal zásah velitel jilemnických profesionálních hasičů Pavel Štěpánek.

„Ženu středního věku transportoval vrtulník záchranné služby s poraněním hlavy do nemocnice v Liberci a muže s lehkým zraněním do nemocnice v Jilemnici,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Lenka Markovičová.

V Mutěnicích na Hodonínsku se na železničním přejezdu srazil motorový vlak s osobním autem Ford Focus. Cestoval v něm 72letý řidič. "Vůz zůstal po kolizi zaklíněný pod vlakem, přesto řidič přežil, i když utrpěl zranění," řekl mluvčí hasičů Jaroslav Haid.

Ve vlaku cestovalo 12 lidí. Nikdo v něm nebyl zraněn. Kolizi patrně zavinil řidič auta neopatrným přejížděním tratě. Škoda byla vyčíslena na 110 tisíc korun.

Trať na Lounsku byla dočasně uzavřena

Také poblíž Blatna u Jesenice na Lounsku se srazil na železničním přejezdu z Chomutova do Plzně rychlík s osobním autem. Jeho řidiče přepravil s těžkým zraněním do nemocnice vrtulník.

Podle předběžných informací policie byla signalizace na přejezdu v provozu. Uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Provoz na trati byl obnoven v 12:10, škoda dosahuje částky 81 tisíc korun.

Zatím poslední střetnutí je nehoda na železničním přejezdu u Bohunic na Českobudějovicku, kde se střetl osobní vlak s traktorem. "Nehoda se udála na železničním přejezdu zabezpečeném pouze kříži. Při nehodě nebyl nikdo zraněn," řekl Novinkám mluvčí drážní inspekce Martin Drápal.

 


(Zdroj: Krimi Zprávy Liberec)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOJDA JIŘÍ
* 28.4.1981 pohřešovaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín